English Deutsch
  • Przechowalnia 0
  • e-Płatności
    Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.


    pom_integracje_dotpay

    RODO

    UWAGA !!! NASZA FIRMA WDROŻYŁA PROCEDURĘ ,,RODO,, DOTYCZĄCĄ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH I REJESTRUJĄC SIE W ,,GIODO,,.DANE OSOBOWE NASZYCH KLIENTÓW SĄ ODPOWEDNIO PRZECHOWYWANE I PRZETWARZANE WYŁĄCZNIE W CELU SFINALIZOWANIA TRANSAKCJI ZAWARTYCH NA STRONIE INTERNETOWEJ korekcjaracic.net.pl. i na portalu Allegro.

    ZAPEWNIAMY NASZYCH KLIENTÓW,ŻE ICH DANE SĄ ODPOWIEDNIO PRZECHOWYWANE I CHRONIONE PRZED WGLĄDEM OSÓB TRZECICH.

    FIRMY KTÓRYM MUSIMY UDOSTEPNIĆ DANE NASZYCH KLIENTÓW TO ALLEGRO,FIRMY KURIERSKIE EWENTUALNIE POCZTA POLSKA I BANKI OBSUGUJĄCE TRANSAKCJE ZAWARTE NA PORTALU ALLEGRO.

    KAŻDY KLIENT DOKONUJĄCY  ZAKUPÓW NA NASZEJ STRONIE DOBROWOLNIE WYRAŻA ZGODA NA PRZETWORZENIE SWOICH DANYCH OSOBOWYCH W CELU SFINALIZOWANIA ZAWARTEJ Z NASZĄ FIRMĄ TRANSAKCJI.

    DANYCH NASZYCH KLIENTÓW NIE UDOSTEPNIAMY W INNYCH CELACH NIŻ POTRZEBYCH DO ZAKOŃCZENIA TRANSAKCJI.

     

    Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) uprzejmie informujemy, że:

     

    - administratorem Państwa danych osobowych w platformie handlowej korekcjaracic.net.plj est:

    Dorota Bałdyga PHU AD-KOR Bałdyga

    -  podane przez Państwa dane osobowe będą przetwarzane i administrowane na dotychczasowych zasadach - jedynie w celu skutecznego i prawidłowego prowadzenia naszej współpracy.

    Informujemy, iż przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania i usunięcia swoich danych osobowych.

    Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim.

    Akceptuję
    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.