Nolak 500 Skuteczne zasuszenie 0,5l
Szybki podgląd
Netto: 26,25 zł
Brutto: 28,35 zł
Pójło Boviva JFarm  Energia Elektorlity Witaminy Makro i Mikroelementy Żywe Drożdze
Szybki podgląd
Netto: 28,28 zł
Brutto: 30,54 zł
Skuteczna Inseminacja Fertil 500ml Vetaclusive Line
Szybki podgląd
Netto: 26,36 zł
Brutto: 28,47 zł
Niestrawność, poprawa motoryki żwacza Rumen Active JFarm
Szybki podgląd
Netto: 31,17 zł
Brutto: 33,66 zł
Na wzdęcia Tumoran gel 100ml Vetaclusive Line
Szybki podgląd
Netto: 22,33 zł
Brutto: 24,12 zł
JFarm Elektrolity z probiotykiem wodorowęglanem sodu dla cieląt/źrebiąt/ jagniąt/koźląt/prosiąt
Szybki podgląd
Netto: 67,63 zł
Brutto: 73,04 zł
Układ oodechowy Pulmonvet Gel 100ml
Szybki podgląd
Netto: 27,22 zł
Brutto: 29,40 zł
Statystyki
Produktów: 93
Kategorii: 13
Odwiedzin: 481818
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.


pom_integracje_dotpay

RODO

UWAGA !!! NASZA FIRMA WDROŻYŁA PROCEDURĘ ,,RODO,, DOTYCZĄCĄ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH I REJESTRUJĄC SIE W ,,GIODO,,.DANE OSOBOWE NASZYCH KLIENTÓW SĄ ODPOWEDNIO PRZECHOWYWANE I PRZETWARZANE WYŁĄCZNIE W CELU SFINALIZOWANIA TRANSAKCJI ZAWARTYCH NA STRONIE INTERNETOWEJ korekcjaracic.net.pl. i na portalu Allegro.

ZAPEWNIAMY NASZYCH KLIENTÓW,ŻE ICH DANE SĄ ODPOWIEDNIO PRZECHOWYWANE I CHRONIONE PRZED WGLĄDEM OSÓB TRZECICH.

FIRMY KTÓRYM MUSIMY UDOSTEPNIĆ DANE NASZYCH KLIENTÓW TO ALLEGRO,FIRMY KURIERSKIE EWENTUALNIE POCZTA POLSKA I BANKI OBSUGUJĄCE TRANSAKCJE ZAWARTE NA PORTALU ALLEGRO.

KAŻDY KLIENT DOKONUJĄCY  ZAKUPÓW NA NASZEJ STRONIE DOBROWOLNIE WYRAŻA ZGODA NA PRZETWORZENIE SWOICH DANYCH OSOBOWYCH W CELU SFINALIZOWANIA ZAWARTEJ Z NASZĄ FIRMĄ TRANSAKCJI.

DANYCH NASZYCH KLIENTÓW NIE UDOSTEPNIAMY W INNYCH CELACH NIŻ POTRZEBYCH DO ZAKOŃCZENIA TRANSAKCJI.

 

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) uprzejmie informujemy, że:

 

- administratorem Państwa danych osobowych w platformie handlowej korekcjaracic.net.plj est:

Dorota Bałdyga PHU AD-KOR Bałdyga

-  podane przez Państwa dane osobowe będą przetwarzane i administrowane na dotychczasowych zasadach - jedynie w celu skutecznego i prawidłowego prowadzenia naszej współpracy.

Informujemy, iż przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania i usunięcia swoich danych osobowych.

Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.