Statystyki
Produktów: 85
Kategorii: 14
Odwiedzin: 386930
Hydrauliczny Poskrom AD-KOR
Szybki podgląd
Elektrolity dla cieląt i krów  Ecolyte wiaderko 1,5kg
Szybki podgląd
Netto: 75,93 zł
Brutto: 82,00 zł
Tarcza do korekcji racic 6 0strzy
Szybki podgląd
Netto: 692,39 zł
Brutto: 851,64 zł
Nóż do bandaży do korekcji racic
Szybki podgląd
Netto: 89,60 zł
Brutto: 110,21 zł
Produkt stabilizujący pH żwacza Ecobuffer wiaderko 1kg
Szybki podgląd
Netto: 79,63 zł
Brutto: 86,00 zł
Elektrolity dla cieląt i krów  Ecolyte wiaderko 1,5kg
Szybki podgląd
Netto: 75,93 zł
Brutto: 82,00 zł
Pójło poporodowe Maxdrink 20SZT TANIEJ
Szybki podgląd
Netto: 370,37 zł
Brutto: 400,00 zł
Odbudowujący Gęsty żel do racic  Hoofsept gel 400g
Szybki podgląd
Netto: 70,73 zł
Brutto: 87,00 zł
Wspomaga pracę wątroby Ruminta Hepamix liquid butelka 500g
Szybki podgląd
Netto: 30,56 zł
Brutto: 33,00 zł
Innowacyjna tarcza Pro Trim Kerbl do korekcji racic
Szybki podgląd
Netto: 885,20 zł
Brutto: 1 088,79 zł
Hydrauliczny Poskrom AD-KOR
Szybki podgląd
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.


pom_integracje_dotpay

Newsletter

RODO

UWAGA !!! NASZA FIRMA WDROŻYŁA PROCEDURĘ ,,RODO,, DOTYCZĄCĄ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH I REJESTRUJĄC SIE W ,,GIODO,,.DANE OSOBOWE NASZYCH KLIENTÓW SĄ ODPOWEDNIO PRZECHOWYWANE I PRZETWARZANE WYŁĄCZNIE W CELU SFINALIZOWANIA TRANSAKCJI ZAWARTYCH NA STRONIE INTERNETOWEJ korekcjaracic.net.pl. i na portalu Allegro.

ZAPEWNIAMY NASZYCH KLIENTÓW,ŻE ICH DANE SĄ ODPOWIEDNIO PRZECHOWYWANE I CHRONIONE PRZED WGLĄDEM OSÓB TRZECICH.

FIRMY KTÓRYM MUSIMY UDOSTEPNIĆ DANE NASZYCH KLIENTÓW TO ALLEGRO,FIRMY KURIERSKIE EWENTUALNIE POCZTA POLSKA I BANKI OBSUGUJĄCE TRANSAKCJE ZAWARTE NA PORTALU ALLEGRO.

KAŻDY KLIENT DOKONUJĄCY  ZAKUPÓW NA NASZEJ STRONIE DOBROWOLNIE WYRAŻA ZGODA NA PRZETWORZENIE SWOICH DANYCH OSOBOWYCH W CELU SFINALIZOWANIA ZAWARTEJ Z NASZĄ FIRMĄ TRANSAKCJI.

DANYCH NASZYCH KLIENTÓW NIE UDOSTEPNIAMY W INNYCH CELACH NIŻ POTRZEBYCH DO ZAKOŃCZENIA TRANSAKCJI.

 

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) uprzejmie informujemy, że:

 

- administratorem Państwa danych osobowych w platformie handlowej korekcjaracic.net.plj est:

Dorota Bałdyga PHU AD-KOR Bałdyga

-  podane przez Państwa dane osobowe będą przetwarzane i administrowane na dotychczasowych zasadach - jedynie w celu skutecznego i prawidłowego prowadzenia naszej współpracy.

Informujemy, iż przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania i usunięcia swoich danych osobowych.

Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.